אז נכון שרבים שטוענים כי הצורך בשעון כביכול התייתר בעקבות העובדה שיש שעון בטלפון הנייד אך מי מאיתנו באמת רוצה להוציא את הטלפון, לפתוח אותו ולעבור את כל הדרך הזו רק כדי לגלות מה השעה במקום פשוט להסתכל לעבר מפרק כף היד? מעבר לכך, שעון הוא פריט אופנתי המשדרג כל עונד ולכן “מיתוס” האין לי צורך בשעון כי יש לי בטלפון, פשוט אינו תופס.
שעונים מגיעים במגוון כה רב עד, שקשה לבחור את השעון הנכון והמתאים ביותר. שעון יכול להראות יפה כאשר הוא מונח בתצוגה ועל היד לא להראות כפי שדמיינתם, השעון יכול להרגיש לא נעים על היד למרות שהוא נראה מאוד מזמין וכדומה. על מנת לעזור לכם לבחור את השעון הנכון עבורכם, קיבצנו פה מספר טיפים:
טיפים לבחירת שעון
- תקציב – הדבר הראשון שתרצו לעשות הוא להגדיר תקציב לשעון. שעון ממוצע יכול לעלות כמה מאות שקלים אך ישנם שעונים אשר תג מחירם עובר וחוצה את העשרות אלפי שקלים. דעו מה התקציב שאתם רוצים להשקיע ואל תחרגו או תתפתו לחרוג רק כי ראיתם שעון יפה יותר בחנות.
- צבע – לכל אחד ואחת מאיתנו יש צבע מעודף וצבע שאנחנו ממש לא רוצים להיות מקושרים אליו. יש שיאהבו את הצבע הכסוף, יש את הזהוב ויש כאלו שגם אם יקבלו שעון זהוב במתנה לא יענדו אותו. נסו לכוון אל עבר הצבע המועדף עליכם וזה שתהיו שלמים איתו.
- סוג חומר – שעונים עשויים ממספר גדול של חומרים ואף כאלו המשלבים מספר סוגי חומרים שונים. הבינו איזה סוג חומר תרצו שהשעון שלכם יהיה עשוי ממנו; ישנם שעוני זהב, ישנם שעוני כסף, שעוני מתכת, שעוני בעלי רצועת עור, שעונים המשלבים זהב ומתחת ועוד. הגיעו לחנות או אל אתר המכירות מוכנים ובצעו סינון של סוג החומר ממנו תרצו שהשעון הבא שלכם יהיה עשוי.
- אנלוגי או דיגיטלי – האם אתם אוהבים להסתכל בשעון ולראות ספרות או שמא אתם אוהבים מחוגים?.. בחרו את סוג תצוגת הזמן המועדפת עליכם וזה לכשעצמו יחתוך את המגוון באחוזים גבוהים, ויאפשר לכם לבחור מתוך רשימה מצומצמת יותר.
לסיכום, בחירת שעון היא אינה בחירה קלה ובמיוחד כאשר אין דגם ספציפי של שעון שמעוניינים לרכוש. מעקב אחר הטיפים שפירטנו לעיל יעזור לכם לבחור את השעון המתאים לכם ביותר וכזה שלא יחרוג ממגבלות התקציב שלכם. תתחדשו!